Bedrijven

 

Wat kan je
verwachten?

Buitendenker neemt u en uw medewerkers graag mee op pad. Door buiten te zijn, uit de dagdagelijkse omgeving, doorbreken we al snel het dagdagelijkse denken en rollenpatroon. Dit kan bijvoorbeeld door workshops, teambonding of individuele wandelingen.

Wij buitendenkers zijn ervan overtuigd dat buiten zijn een grote meerwaarde oplevert voor u en uw bedrijf. Investeren in een buitendenker wandeling betaalt zich dus al snel vanzelf terug. 

Enkele voorbeelden uit ons aanbod.

Workshops

Een optie is het volgende. We ontmoeten elkaar aan de rand van een natuurgebied, ergens in Vlaanderen. Indien mogelijk wordt het thema van de dag buiten voorgesteld en meegegeven. Is er nood aan een meer uitgebreide presentatie, kan dat binnen gebeuren, waar meer faciliteiten zijn. Nadien nemen we jullie mee op stap door de natuur. Tijdens deze wandeling, wordt er gepraat, gedacht en gediscussieerd over het vooraf bepaalde thema. De ideeën die zijn blijven hangen, worden bij terugkomst samengebracht en besproken. Zo verhoog je de efficiëntie en kom je sneller tot het gewenste resultaat. Waarrond er gewerkt wordt tijdens deze workshop, wordt vooraf met u besproken. Het in de natuur samenbrengen van uw vraag en onze expertise leidt tot prachtige resultaten.

Teambonding

U leest het goed, teambonding. Een fijne wandeling waarbij u en uw team de tijd krijgt om echt met de ander te praten. Tijd voor een echt gesprek. Ruimte voor oprechte vragen en antwoorden. Door mensen in de natuur samen te brengen, creëren wij de ruimte zodat jullie tot een betere connectie komen. Hiervoor beschikken wij over gespreksstarters, zorgen wij voor een gepaste wandeling en begeleiding op maat. Na de wandeling drinken we samen nog een glas of tas om samen af te ronden. Fijn meegenomen, deze wandelingen leveren vaak heel leuke foto’s op van het team!

Individuele wandeling

Een van ons neemt u mee op een mooie wandeling van ongeveer anderhalf uur. Waar, dat spreken we samen af. Waarom een buitendenkerwandeling boeken:

  • Een beloning, een pauze voor jezelf of een collega

  • Aandacht voor welbevinden

  • Burn-out preventie of bij moeilijkheden in het team

  • Een buitendenker die naar jou luistert en meedenkt

  • Voorbereiding op een buitendenker teambonding


Als buitendenkers geven we jullie graag net zoveel input als jullie wensen. Het kan gaan van faciliteren tot actieve betrokkenheid van de buitendenkers. Dat alles wordt vooraf met u besproken, opdat het doel van de wandeling duidelijk is. De meerwaarde van buitendenker is ook mogelijk tijdens meetings, sollicitaties, overleg en onderhandelingen, evaluatiegesprekken en ga zo maar door.

Een buitendenker wandeling heeft vele voordelen, zoals bijvoorbeeld:

  • Voor ieder de kans gehoord te worden

  • Ruimte voor openheid en eerlijkheid

  • Meer verbondenheid

  • Verhoogde creativiteit

  • Fysiek en mentaal welzijn

Buitendenken kunnen we in het Nederlands, Engels en Frans.
Stuur ons een mail, dan zet u alvast een eerste stap naar het buitendenken.