Bedrijven

 

Wat kan je
verwachten?

Buitendenker neemt u en uw medewerkers graag mee op pad. Een mooie wandeling op een mooie plek, dat is en blijft de basis van ons idee. Door buiten te zijn, uit de dagdagelijkse omgeving, doorbreken we al snel het dagdagelijkse denken en rollenpatroon.

Een buitendenker wandeling heeft vele voordelen, zoals bijvoorbeeld:
- Meer verbondenheid, intern en extern
- Ruimte voor openheid en eerlijkheid
- Verhoogde creativiteit
- Voor ieder de kans gehoord te worden
- Fysiek en mentaal welzijn verhogen wat de productiviteit dan weer verhoogt.

-…..


Wij buitendenkers zijn ervan overtuigd dat buiten zijn een grote meerwaarde kan opleveren voor u en uw bedrijf. Met andere woorden, investeren in een wandeling, ook tijdens de werkuren, betaalt zich al snel vanzelf terug. 

De meerwaarde van buiten zijn, is ook mogelijk tijdens meetings, sollicitaties, overleg en onderhandelingen, evaluatiegesprekken en ga zo maar door. Door uit uw kantoor te komen, door uw dagdagelijkse omgeving te laten verlaten, doorbreekt u al snel ook uw dagdagelijkse gedachtegang. Wij helpen jullie graag om dit allemaal mogelijk te maken. 


Als buitendenkers geven we jullie graag net zoveel input als jullie wensen. Het kan gaan om faciliteren van wandelingen tot een hoge actieve betrokkenheid van de buitendenkers. Dat alles wordt vooraf met u besproken, opdat het doel van de wandeling zeer duidelijk is, voor alle betrokkenen.

Ten slotte geven we even mee dat we jullie verder kunnen helpen in het Nederlands, Engels en Frans.
Stuur ons gerust een mail, dan zet u alvast een eerste stap naar het buitendenken.