Bedrijven

 

Wat kan je
verwachten?

Buitendenker neemt u en uw medewerkers graag mee op pad. Een mooie wandeling op een mooie plek, dat is en blijft de basis van ons idee. Door buiten te zijn, uit de dagdagelijkse omgeving, doorbreken we al snel het dagdagelijkse denken en rollenpatroon.

Wij buitendenkers zijn ervan overtuigd dat buiten zijn een grote meerwaarde kan opleveren voor u en uw bedrijf.

Wandelen verhoogt het welbevinden, stimuleert de creativiteit, is goed voor lijf en leden, zorgt voor een betere concentratie tijdens het werken. Kortom, investeren in een wandeling, ook tijdens de werkuren, betaalt zich al snel vanzelf terug.

Daarnaast zien we ook de meerwaarde van buiten zijn tijdens meetings, sollicitaties, overleg en onderhandelingen, evaluatiegesprekken en ga zo maar door. Door uit uw kantoor te komen, door uw dagdagelijkse omgeving te laten verlaten, doorbreekt u al snel ook uw dagdagelijkse gedachtegang. Wij helpen jullie graag om dit allemaal mogelijk te maken.

Een andere manier van buitendenken is het betrekken van mensen van buitenaf. Zij komen van buiten mee-denken met jullie. Het kan gaan om groepsdynamiek, coaching van werknemers, meestappen in het creatieve denken, ondernemerschap en startups, communicatie en duurzaamheid. Ook op die manier bieden we graag de meerwaarde aan van ons, buitendenkers.

Ten slotte geven we even mee dat we jullie verder kunnen helpen in het Nederlands, Engels en Frans.

Stuur ons gerust een mail, dan zet u alvast een eerste stap naar het buitendenken.