Screen Shot 2018-12-16 at 10.45.46.png
 

Jongeren

Begeleiding van jongeren

Wat houdt het in?

Heeft je zoon of dochter het moeilijk op school en/of daarbuiten? Is het soms niet makkelijk om wat meer voor jezelf op te komen? Zou je wel wat hulp kunnen gebruiken bij het spreken voor de klas of een groep? Zie je soms de bomen niet meer door het bos van sociale regeltjes en verwachtingen? Een babbel over de scheiding van je ouders en hoe ermee om te gaan? Zou je baat hebben bij een gesprek en wat handvaten om je wat meer op je gemak te voelen?

Dan helpen je graag verder.


Zijn grote voorbeeld is blijkbaar zijn meester van vorig jaar, die erg grappig was. Zo iemand wil hij zijn, ik denk dat hij de lat erg hoog legt.”
— Uit het gonverslag van een oudleerling

Hoe doen we dat?

Na een kennismakingsgesprek met jou en met je ouders, zoeken we samen naar wat je vragen en noden zijn. Belangrijk is dat we samen aan de slag en op pad gaan.

We leggen dan een aantal momenten vast waarop aan het werk gaan met en voor jouw noden. Hoe we dat juist zullen doen, hangt helemaal van jouw vragen en het doel dat we samen gesteld hebben. Sowieso zullen we dat alles zoveel mogelijk buiten doen.

Wil je graag meer informatie of een kennismakingsgesprek vastleggen, kan je me altijd mailen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om samen te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Kortom, luisterende oren en open blik liggen klaar. Aan jou om aan te geven waar je nood aan hebt!

We kijken ernaar uit jouw verhaal te horen.