Volwassenen

U kent het vast wel?

U moet een keuze maken maar weet niet hoe. U hebt een idee, maar met wie kan je daar, in alle vertrouwen, over praten? U twijfelt aan uw job, maar blijven voortdoen of nu eens echt werk maken van ander werk? Uw relatie lijkt u niet te bieden waar u nood aan heeft, wat moet je daarmee? Of hoe ga je verder na een breuk?

Dan help ik je graag verder.

 
 

wat kan ik je bieden?

Ik ga graag met jou in gesprek om te horen waar jij nood aan hebt. Dat kan gaan van een gesprek, open en eerlijk, over zorgen of ideeën waar jij mee zit. Ik bied je dan graag mijn kijk en mening, in alle vertrouwen. Een extra paar ogen, oren en hersenen kunnen soms een heel andere kijk bieden op wat voor jou misschien onoverkomelijk lijkt.

Uiteraard is de eerste stap dat je mij contacteert. Dat kan hier.
Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

We spreken af voor een kennismakingsgesprek. Hier stemmen we verwachtingen en mogelijkheden op elkaar af. Om tot een fijne en oprechte samenwerking te komen, is het belangrijk dat we hier onze tijd voor nemen en in alle openheid kunnen spreken. Ik verkies hier vaak om samen op pad te gaan, letterlijk. We wandelen en zoeken zo de ruimte op, letterlijk en figuurlijk.

Wat de aanpak juist zal zijn, bespreken we samen.

Daarnaast zal ik het zeker aangeven als ik denk niet in staat te zijn je te helpen. Want daar draait het uiteindelijk toch om, dat jij op de best mogelijke manier geholpen wordt.

 Klaar om samen op pad te gaan? Mail me dan en zo zet je alvast de eerste stap!

Hoe doen we dat?