Volwassenen

U kent het vast wel?

U moet een keuze maken maar weet niet hoe. U hebt een idee, maar met wie kan je daar, in alle vertrouwen, over praten? U twijfelt aan uw job, maar blijven voortdoen of nu eens echt werk maken van ander werk? Uw relatie lijkt u niet te bieden waar u nood aan heeft, wat moet je daarmee? Hoe ga je verder na een breuk?

Dan helpen wij je graag verder.

 
 

wat kunnen wij jou bieden?

We gaan graag met jou in gesprek om te horen waar jij nood aan hebt. Dat kan gaan van een gesprek, open en eerlijk, over zorgen of ideeën waar jij mee zit. We bieden je dan graag onze kijk en mening, in alle vertrouwen. Een extra paar ogen, oren en hersenen kunnen soms een heel andere kijk bieden op wat voor jou misschien onoverkomelijk lijkt.

“…maar ik wilde je vooral bedanken om me terug wat te doen lachen en de energie die je me gegeven hebt. De wandeling en het gesprek met jou heeft me enorm deugd gedaan…”

Uiteraard is de eerste stap dat je ons contacteert. Dat kan hier.
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We spreken af voor een kennismakingsgesprek. Hier stemmen we verwachtingen en mogelijkheden op elkaar af. Om tot een fijne en oprechte samenwerking te komen, is het belangrijk dat we hier onze tijd voor nemen en in alle openheid kunnen spreken. Ik verkies hier vaak om samen op pad te gaan, letterlijk. We wandelen en zoeken zo de ruimte op, letterlijk en figuurlijk.

Wat de aanpak juist zal zijn, bespreken we samen.

 Klaar om samen op pad te gaan? Mail me dan en zo zet je alvast de eerste stap!

Hoe doen we dat?