Wie is Wim?

Screen Shot 2018-12-16 at 10.17.54.png
Screen Shot 2018-12-23 at 09.39.05.png

40-plusser, vader van vier, gescheiden, wandelaar, natuur- en dierenliefhebber, lezer, prater en luisteraar…. Dat is Wim, in het heel kort.

Professioneel kan ik een zeer gevarieerd verhaal voorleggen. Dat gaat van 10 jaar ervaring in verschillende rollen in het onderwijs, 4 jaar zelfstandige in de landbouw (productie en verkoop) tot gerant in horeca. Daarnaast begeleid ik ook af en toe reizen en volg ik opleidingen allerhande ( SEO, talen, groepsdynamiek, mentorship…)

Een van mijn sterkste punten is het creëren van een veilige sfeer van openheid en vertrouwen, waarin er ruimte is voor ieder. Ook voor diegene die het soms moeilijk vindt om daar zelf voor te zorgen.

Die ervaring gebruik ik nu graag om ook jou te helpen in het vinden van jouw pad en jouw aanpak van het sociale verkeer.

Wim is voor mij belangrijk geweest. Hij heeft me in het zesde leerjaar doen inzien dat fouten maken menselijk is. Om iets bij te leren moeten we fouten durven maken. Ik was het dutske van de klas, maar dankzij Wim bloeide ik open en leerde ik mijn angsten overwinnen. Ik ben heel dankbaar dat ik zulke goede leerkrachten heb gehad.
— Lindsay D, oud-leerling, nu zelf leerkracht.

Wie is Kathryn?

 
IMG_0005.JPG
 

Met haar creatieve en strategische denken, werd Kathryn Sheridan een ondernemer met klanten op zowat elk continent. Uit eigen ervaring kent ze maar al te goed de kracht van het maken en bieden van ruimte in de natuur om tot échte verandering te komen.

Vanaf dag één is Kathryn erg betrokken bij buitendenker. Zij brengt heel wat ervaring mee op het gebied van zakendoen, marketing, communicatie en zeker en vast ook op het vlak van duurzaamheid!