GR 128

Ik heb een plan, meer nog, ik heb een plan en ben het aan het uitvoeren ook!

In de zomer besliste ik de hele GR 128 af te wandelen. De wat? De GR128… een wandeling van de Kemmelberg tot in de Voeren. Een voorbeeld van een Grote Routepad. Deze tocht staat ook wel bekend als de Vlaanderenroute. Omdat ze, u raadt het al, zowat heel Vlaanderen doorkruist. 473 km lang.

Ik ga dat niet ineens doen, zo nu en dan moet ik ook werken. Wel elke maand minstens 2 dagen zodat ik eind juni ten laatste het mooie Voeren bereik. En ik doe dat niet alleen. Elke dag neem ik iemand anders mee op pad, voor een tocht van 20km ongeveer.

dank aan Thijs Wintein

dank aan Thijs Wintein

Alle gesprekken, stiltes, geluiden, worden opgenomen en nadien in een podcast gegoten. Een podcast met bijzondere verhalen van gewoon bijzondere mensen. En dra kan u die beluisteren. Via deze site en allerlei podcast-kanalen.

Mijn doel van dit alles? Tonen hoe fijn wandelen kan zijn, u laten meegenieten van de boeiende verhalen die ieder van ons in zich heeft en vertellen over hoe mooi het hier in Vlaanderen vaak wel is.

Intussen heb ik de eerste 3 etappes in de benen, van de Kemmelberg tot in Ardooie. En eind deze maand en begin volgende maand stap ik van in datzelfde Ardooie naar Wetteren, dwars door het mooie Gent! Ik ben alvast benieuwd, ik hoop u ook!

dank aan Thijs Wintein

dank aan Thijs Wintein

Wim Schotsmans